Uitplaatsing

Uitplaatsing

Wij fokken voor onszelf en kiezen combinaties waar wij zelf graag een pup van willen aanhouden. Helaas kunnen wij natuurlijk niet alle honden die we voor onszelf fokken in huis houden en genoeg aandacht geven. Daarom zijn wij voor ieder nest opzoek naar mensen die een pup van ons in huis willen nemen in uitplaatsing.

Heb je hier interesse in kun je uiteraard contact met ons opnemen. Aan uitplaatsing zit een contract verbonden net als aan alle pups die volledig verkocht worden.
In geval van uitplaatsing blijven wij eigenaar van de hond en betaal je dus geen aanschafprijs. 

Wij plaatsen een hond uit om er nog mee te kunnen showen wanneer wij daar behoefte aan hebben en om te laten dekken als de hond uitgroeit zoals gehoopt. Uiteraard gaan deze dingen in goed overleg en alleen als de honden gezond bevonden zijn door de nodige testen. Hier zit hier ook een kleine vergoeding voor de verzorger aan verbonden als de hond ingezet word voor de fok.
Onze voorkeur is om alleen reutjes uit te plaatsen. Dit omdat wij het uitplaatsen van een teefje en deze terug halen voor het fokken van een nestje veel ingrijpender vinden dan de reu een dagje ophalen om te dekken.

We staan er ook voor open een teefje uit te plaatsen onder show en/of fok voorwaarden. Bij voorkeur doen we dit bij iemand die al ervaring heeft in het fokken. Maar wil je beginnen met fokken en/of showen en zou je dat graag onder onze begeleiding doen is dit zeker een optie! 

Ivm de uitplaatsvoorwaarden zoeken we een huisje, bij voorkeur, op maximaal 30 minuten enkele reis vanaf postcode 5262.


Wij zijn opzoek naar een geschikt huisje voor een reutje en/of teefje in uitplaatsing.
Nestplanning: voorjaar 2024 Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via facebook of de mail.


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin