Over Ons

Ik ben Kim, geboren in 1993. Ik ben voornamelijk opgegroeid met honden. Rassen zoals de Jack Russel, Mechelse Herder, Golden Retriever en Staffordshire Bull Terrier hebben dan ook deel uitgemaakt van mijn jeugd. Ook had ik verschillende katten in mijn jeugd en momenteel hebben wij ook 3 katten. Pooh,Poohma en Dexter.

Daarnaast heb ik heel veel tijd doorgebracht tussen de paarden en ben daar ook verschillende honden tegengekomen.
Ik heb de opleiding dierverzorging-paraveterinair gedaan aan het Helicon in Den Bosch en ik volg verschillende lezingen en cursussen wanneer mogelijk mbt het ras, fokken en honden.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in honden en heb dan ook verschillende stages en baantjes gehad bij fokkers en pensions. Maar geen van die honden lieten een indruk achter als de Staffordshire Bull Terriers.

Dus dat er ooit een Staffordshire Bull Terrier zou komen was natuurlijk te verwachten. Toen ik mijn vriend kennis liet maken met de Engelse Stafford Bumper van vrienden was hij ook direct om!

In 2016 mochten wij dan ook onze eerste eigen Staffordshire Bull Terrier pup verwelkomen. Bullet.

Ik ben werkzaam bij mijn eigen bedrijf in Hondensnacks en hoop dit in de toekomst verder uit te breiden. 

Ik ben Bas, geboren in 1982. Ik ben opgegroeid met katten maar heb honden altijd enorm leuk gevonden en als ik ze ergens tegen kwam dan moest ik er altijd even mee knuffelen en spelen.

Mijn liefde voor Staffordshire bull terriers is eigenlijk gekomen door de Engelse Stafford Bumper. Na de kennismaking met deze hond bleek hij alles te zijn wat ik zou zoeken in een hond.

Het duurde dan ook niet lang voordat wij onze zoektocht naar onze eigen Staffordshire Bull terrier startte.

Na verschillende mails gestuurd te hebben naar fokkers en advertenties verzameld te hebben, hebben we dit allemaal naast elkaar op tafel gelegd, om zo eens goed te kijken welke fokkers ons het beste aanspraken.

Uiteindelijk hebben wij in 2016 Movie Star mogen verwelkomen. We noemen hem nu Bullet.

Ik ben werkzaam in de beveiligingstechniek en buiten de honden is dat eigenlijk ook wel gelijk een hobby van mij om nieuwe projecten en systemen uit te werken en te ontwikkelen.

Helaas hebben we op 18 januari 2024 afscheid moeten nemen van Bas en is hij overleden aan een hersenbloeding. Ik hoop onze visie voort te kunnen zetten in de toekomst. 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin